People working behind laptop

Contact

Wij zijn te bereiken via chat, e-mail en social media.

Contact us

Telefoon

Tussen 09:00 en 17:00 zijn we bereikbaar via de telefoon op +31 851305464

Chat

Voor support en feedback zijn wij te bereiken via onze chatbot zodra je ingelogd bent op ons dashboard. Je kunt ons ook bereiken via contact@marktmentor.nl

Social Media

Via onze social media kanalen vind je de laatste updates en communicatie.

Veelgestelde vragen

Hoe verschillen juliie ten opzichte van andere product research tools?
MarktMentor biedt de mogelijkheid om op grotere schaal en met meer diepgang productonderzoek te doen dan bij de andere platformen. Op de eerste plaats hoef jij geen producten meer te tracken, dit doen wij voor jou. Dit betekent dat jij vanaf dag één toegang krijgt tot alle producten die door MarktMentor worden bijgehouden. Ook maakt MarktMentor onderscheid tussen de Nederlandse en Belgische markt, waardoor jij kunt bepalen in welk land meer kansen liggen. Met het Product Overzicht geeft MarktMentor jou de unieke mogelijkheid om koopblokinformatie van andere bol.com verkopers in te zien.
Wat is de opzegtermijn
Bij MarktMentor betaal je voor iedere maand vooraf. Dit wilt zeggen dat wanneer je betaalt, jij een maand gebruik kunt maken van MarktMentor. Als jij jouw abbonnement op wilt zeggen nadat jij betaald hebt kun je voor het resterende deel van de maand gebruikmaken van de diensten van MarktMentor. Hetzelfde geldt voor jaarlijkse betalingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar de algemene voorwaarden.
Verlenen jullie diensten voor andere platformen?
Op dit moment is het softwarepakket van MarktMentor hoofdzakelijk gericht op bol.com. Dit betekent echter niet dat de diensten die wij leveren niet van toepassing zijn voor andere doeleinden dan verkopen op bol.com. Gegeven de schaal van bol.com en het feit dat wij systematisch relevante producten bijhouden in zowel Nederland als België, is de data van MarktMentor bijvoorbeeld veralgemeniseerbaar voor de Nederlandse en Belgische consumentenmarkt als geheel.
Bieden jullie naast productonderzoek nog andere diensten aan?
Op de korte termijn richten wij ons voornamelijk op product research. Voor de midden-lange termijn zijn wij van plan om meer aan te bieden dan alleen product research tools. Voor een overzicht van deze diensten verwijzen wij naar de Roadmap. Deze is te vinden via de 'Product' tab bovenin.
image of a person working on a laptop

Wij nodigen jou van harte uit voor een gesprek

Wil jij meer weten over ons, of ben jij benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Plan een afspraak in