Product RadarHet eindstation vanjouw onderzoek

Stop met het bijhouden van handgeschreven lijstjes. Op één plaats zie jij welk idee de meeste winst gaat opleveren en welke producten jij moet gaan verkopen.

Meld je aan en probeer ons gratis uit

Product tracker bol.com

Wat is de Product Radar?

De Product Radar is de plaats waar jij meerdere producten kunt vergelijken of zelfs hele productgroepen naast elkaar kunt zetten. Hier vind je de sleutel van jouw succesvolle bol.com strategie.

Organiseer producten

Maak productgroepen aan en voeg eenvoudig producten toe zodat je deze later uitgebreid kunt analyseren.

De belangrijkste informatie op één plek

Overzie de potentie van de producten in iedere productgroep door de producttabel en statistieken die informatie geven over de afzet, winst en meer over de door jouw gekozen producten.

Vergelijk productideeën

In één overzicht kun jij verschillende productgroepen met elkaar vergelijken. Beoordeel welk idee de meeste kans heeft op basis van omzet, commissieafdracht, afmetingen en meer.

Exporteer jouw beste ideeën

Exporteer jouw beste ideeën naar Excel om zo verder te gaan met jouw analyses.

Groepeer eenvoudig producten

Creeër productgroepen met vergelijkbare producten. Sorteer de volgorde van producten op basis van afzet, prijs of populariteit. Zie de belangrijkste informatie in één oogopslag.

Bol.com koopblok historie

Word de pionier in jouw niche

Krijg waardevolle inzichten over de verschillende productgroepen en vergelijk deze met elkaar. Bepaal de juiste strategie en kies producten uit waarmee jij jouw niche gaat veroveren.

Prijs en sales verschillen tussen Nederland en België

Probeer de Product Radar nu uit

En zie sneller welke ideeën potentie hebben