Marktmentor extensieValideer productideeënin seconden

Wil jij weten welke producten goed verkopen, terwijl jij door bol.com bladert? Krijg alle inzichten die jij nodig hebt voor jouw product research direct op bol.com.

Meld je aan en probeer ons gratis uit

Wat is de MarktMentor extensie?

De MarktMentor Chrome Extensie laat jou productonderzoek doen direct op bol.com. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is naar bol.com te gaan.

Gratis te installeren

Gebruik jij MarktMentor? Dan kun jij de Chrome Extensie gratis installeren via de Chrome Web Store.

Zie meteen welke producten presteren

Zie welke producten veel verkopen en welke niet en bepaal zo welke producten écht relevant zijn.

Inzichten in zoektrends op bol.com

Krijg meteen te zien hoeveel vraag er is naar de producten in iedere niche zonder het bol.com partnerplatform te gebruiken.

Koppel terug naar MarktMentor

Wil jij meer weten over een product dan alleen de afzet? Met een enkele druk op de knop open jij dit product op MarktMentor en kun jij hier je onderzoek voortzetten.

Onderzoek niches op basis van vraag en aanbod

Door gebruik te maken van de MarktMentor Chrome Extensie zie jij live hoeveel vraag er is naar iedere niche op bol.com. Vergelijk dit met het aanbod om nieuwe verkoopmogelijkheden te ontdekken.

Chrome extensie zoektrends en niches

Ontdek welke producten écht verkopen

Met de MarktMentor Chrome Extensie zie jij meteen welke producten goed en slecht verkopen. Maak onderscheid tussen de afzet en omzet op maand-, kwartaal- en jaarbasis en kom te weten welke producten seizoensgebonden zijn of juist het hele jaar door verkopen.

Chrome extensie product sales

Alleen de chrome extensie gebruiken?Nu tijdelijk vanaf € 12,50 per maand