Mijn rankingHoe zichtbaar isjouw product

Zie direct wat de impact is van jouw product veranderingen op je zichtbaarheid op bol.com. Bekijk op welke positie je product staat voor elke zoekterm en de hoofd categorieën.

Meld je aan en probeer ons gratis uit

Zoekterm ranking op bol.com

Wat is de Ranking Tracker?

De Ranking tracker laat elke dag zien op welke positie je product staat bij alle zoektermen van je product en de hoofd- en subcategorieën van je product.

Analyseer je product posities bij je zoekwoorden

In de ranking tracker vind je je product posities van alle zoekwoorden waar jij op rankt. Optimaliseer je listing om beter zichtbaar te worden.

Bekijk je product posities bij je categorieën

Analyseer je product rank ten opzichte van je concurrentie op bol.com door naar je product posities bij de hoofd- en subcategorie te kijken.

Ontdek de historische positie verschillen

Zie de impact van jouw product veranderingen op je zichtbaarheid op bol.com en weet meteen wat een goede verandering is en wat niet.

Zie op hoeveel zoektermen je zichtbaar bent

Ben je op weinig zoektermen vindbaar? Voeg dan zoekwoorden met veel synoniemen toe aan je titel.

Zie welke producten het vaakst zichtbaar zijn

Is je product wel vindbaar op bol.com? Onderzoek de zichtbaarheid van je producten en exporteer de zoektermen met de laatst gemeten ranking per product.

Product rankings op bol

Analyseer je historische product rankings

Weet hoe jij rankt in je relevante zoekwoorden en je hoofd- en subcategorieën om het bereik van je product te bepalen. Meet de impact van je product veranderingen en zie welke zoekwoorden relevant zijn en welke niet.

Historische bol.com product ranking

Probeer de Ranking Tracker nu uit

En ontdek hoe zichtbaar je product is op bol.com