Product DatabaseWaar jouwonderzoek begint

Versnel jouw productonderzoek, ontdek winstgevende producten en vind nieuwe markten. Dit alles in de grootste bol.com product database van de Benelux.

Meld je aan en probeer ons gratis uit

Bol.com product database

Wat is de Product Database?

De Product Database is een catalogus die bestaat uit de best verkopende producten op bol.com. Organiseer en beoordeel al jouw ideeën, of verken nieuwe mogelijkheden.

Doorzoek producten in alle categorieën van bol

In de product database vind je producten uit alle productcategorieën van bol.com (exclusief boeken). Kies de categorie van jouw interesse en kom te weten welke producten interessant zijn.

Zoek op producten, merken, concurrenten en meer

Door onze specifieke zoekfilters kun jij snel en eenvoudig specifieke producten vinden, een groep producten met hetzelfde merk, of producten die door een verkoper worden aangeboden.

Laat de afmetingen meewegen

Filter op basis van afmetingen en gewicht om te bepalen via welke manier je producten kunt verzenden.

Bereken je winst

Met de eenvoudige winstcalculator bereken jij de ROI en potentiële winst van de door jou gekozen producten. Wij nemen automatisch bol-commissie en mogelijke andere toeslagen mee!

Bevestig jouw ideeën

Onderbouw vermoedens door gebruik te maken van uitgebreide zoekopties. Filter op onder meer de productcategorie, verzendmogelijkheden via Lvb en het aantal concurrenten om zo hardlopers of producten met groeipotentie te vinden.

Product database filters user interface

Vind jouw winstgevende product

Verfijn jouw zoektocht door naar gegevens te kijken die er toe doen. Bekijk de afzet, bol-commissie, Lvb toeslagen en afmetingen om lucratieve producten te ontdekken.

Product database tabel user interface

Probeer de Product Database nu uit

En ontdek welke producten interessant zijn om te verkopen